Sybase улеснява работата с мобилни приложения

Софтуерната компания Sybase, част от SAP, обяви нови средства за управление на мобилни устройства и приложения. Обновеното решение Sybase Afaria ще позволи на организациите да управляват по-лесно мобилните информационни технологии, като същевременно намалят разходите за предаване на данни.


Sybase Afaria опростява и ускорява внедряването и управлението на мобилни приложения

Налична е например функция за адаптиране на приложения на SAP за устройства iOS, Android и BlackBerry. Чрез нея ИТ отделите ще могат да създават и зареждат библиотеки от мобилни приложения, като осигуряват опростен достъп до тях на оторизираните потребители.

Sybase Afaria ще включва и модул за управление на разходите за комуникации (TEM). С помощта на този инструмент администраторите лесно ще отчитат и регулират разходите за мобилни услуги от рода на роуминг на гласова връзка и предаване на данни.

Според Sybase, използването на комплекса Afaria значително опростява и ускорява инсталирането на пакети за пробна експлоатация, пилотни и промишлени внедрявания. Afaria играе важна роля в адаптацията на SAP приложения, подчертава разработчикът.

Коментар