Атласком ще дистрибутира проeктори Panasonic

Атласком стана оторизиран дистрибутор на проектори Panasonic за България. Компанията ще предлага пълната гама бизнес модели на японския производител.


Panasonic предлага широка гама проектори, вкл. преносими, фиксирани и за домашно кино
 

Panasonic има 30-годишен опит в разработката и производството на мултимедийни проектори. Нейният нов партньор у нас – Атласком – развива дейност в областта на системите за презентации в продължение на 7 години.

Проекторите на Panasonic могат да се използват в кина, конферентни зала, класни стаи и на други места.

Повече от десетилетие холивудски режисьори и експерти на Panasonic Hollywood Laboratories (PHL) изследват качеството на изображението и цифровите формати за фина настройка на проекторите.

Портфолиото включва проектори за фиксирана инсталация, преносими модели, както и устройства за домашно кино. Разнообразието от обективи позволява обхващане на широка гама от прожекционни разстояния.

Проекторите за фиксирана инсталация позволяват вертикална проекция (нагоре и надолу), а функцията за изместване на изображението (lens shift) дава възможност за гъвкава инсталация във всички видове стаи. Компанията набляга и на лесното управление чрез On-Screen Display (OSD) интерфейс.

Коментар