За девети пореден път ще се проведе Сиско Експо

На 23 ноември 2011 г., в Интер Експо Център, за девети пореден път ще се проведе специализираният форум с фокус върху комуникационните и мрежовите технологии – Сиско Експо 2011. За последните девет години, конференцията се утвърди като най-голямото събитие за ИТ и мрежови решения в България, което традиционно се посещава от над 900 ключови технически и бизнес хора. Мотото на форума тази година е “Innovate together“.

Официални гости и ключови лектори на Сиско Експо ще бъдат Марк Гелсомини, Corporate Director Information Technologies в Dundee Precious Metals, както и представители на висшия мениджърски екип на Сиско Системс – Патрик Шмид, Директор продажби за Централна и източна Европа за Cisco Data Center/ Virtualization и Борислав Димитров, Управляващ директор Сиско България.

Като част от програмата на Сиско Експо 2011, са заложени провеждането на общо 30 лекторски сесии, които ще предоставят информация за продуктите на Сиско и тяхното приложение. Ще бъдат представени и различни ситуации, възникнали в процеса на работа на компаниите, и как благодарение на Сиско технологиите се е достигнало до тяхното бързо и ефективно разрешаване. Основни акценти на конференцията тази година са виртуализацията, обединени комуникации, облачните технологии и мобилност.  

Конференцията Сиско Експо 2011 е събитие организирано от инженери за инженери. В този смисъл това е най-подходящото място, където посетителите могат да се срещнат с експерти в областта на мрежовите технологии. Те ще могат да се възползват и от възможността за консултация и лични разговори със специалистите, които създават и развиват Сиско решенията. Благодарение на бизнес средата на Експото, всеки един от присъстващите ще може да обмени опит с други експерти в областта, както и да потърси и намери решение на  проблеми, свързани с ежедневната му работа. Едновременно с това участниците ще получат последна информация от експерти на Сиско за тенденциите в мрежовите технологии, както и ще се запознаят с най-новите продукти на Компанията и тяхното приложение в бизнеса.  

Нов елемент в Сиско Експо 2011 са специалните демонстрационни щандове, където технологичните партньори на конференцията ще представят продуктите на Сиско и възможностите за тяхното функциониране. Партньори на събитието са: Челопеч Майнинг ЕАД, СИЕНСИС АД, EMC2, INNOVA Груп, Капш ЕООД, Парафлоу Комуникейшънс ООД, APC by Schneider Electric, Телелинк, ИНТРАКОМ България ЕАД, Лирекс.ком, Лоджиком България, Солитрон, Стемо и Крафт Фуусд с продуктите си Белвита, Якобс 3 в 1, Якобс Монарх и бисквити Милка.

Медийни партньори на събитието са: Капитал Daily, Мениджър, Computerworld, HiComm, Дир.бг, IT in the Press, Kaldata.com и SееNews.

Коментар