Sony Ericsson вади тънък музикален телефон

Най-тънкият си музикален телефон пусна на пазара Sony Ericsson. Моделът W880 е “дебел” 9.4 мм и предлага пълните възможности на линията Walkman.
Апаратът идва с памет 1GB Memory Stick Micro (M2), която побира до 900 песни с пълна дължина. В същото време потребителят може да избира музикалното приложение – Walkman Player 2.0 и Disc2Phone, така че по-лесно да предава и търси плейлисти с любимата си музика от РС-то към телефона.
W880 включва и 2.0-мегапикселова цифрова камера. С функцията Bluetooth Audio Streaming, потребителят може да слуша музиката безжично на стерео Bluetooth слушалки или да я пуска директно на домашната уредба или тази в колата.
Sony твърди, че новият W880 предоставя цялата тази музикална мощ, без да прави компромиси с живота на батерията. Телефонът позволява слушане на музика до 18 часа.
W880 има и специална функция, която изключва телефона по време на полети със самолет и на други места, където е забранена употребата на мобилни апарати, като в същото време музикалните възможности остават достъпни.
W880 е UMTS 2100 GPRS 900/1800/1900 устройство и се очаква на пазара от първото тримесечие на тази година в два цветови варианта.

Коментар