HP съчетава мода и технологии

С нетрадиционно модно ревю от рециклирана хартия HP представи днес в столичния The Mall нови продукти за печат. Компанията демонстрира иновативни решения за всички категории потребители – от домашните, през малките и средни предприятия (МСП), до корпорации и клиенти в областта на графичните изкуства.


Кулминацията на събитието в The Mall беше модно ревю, на което модели представиха дизайнерски рокли от рециклирана хартия

Новата серия принтери HP Photosmart и HP ENVY110 e-All-in-One предлагат на потребителите по-гъвкави начини за печат на техните снимки и документи чрез изпращане на имейл с файловете им, поясни Георги Филипов, мениджър в HP България. С тези устройства от ново поколение потребителите получават до 3 пъти повече черен и 2 пъти повече цветен печат с допълнителните мастилници голям обем и спестяват до 50% хартия.

HP ENVY110 e-All-in-One впечатлява със стилен и компактен дизайн, който се вписва в интериора на всеки дом. Принтерът има и уникални качества, които дават пълна свобода на печат, където и да се намира потребителят. Моделът позволява принтиране на електронни писма, снимки и уеб страници направо от смартфона.


Георги Филипов обясни предимствата на технологията ePrint

HP въвежда и мобилни решения като ePrint, с помощта на които потребителите остават свързани и продуктивни, дори когато са в движение. За малкия и среден бизнес предложението HP ePrint Wireless Direct позволява директно свързване към поддържаните принтери на HP, без да е необходима мрежова или интернет връзка.

С технологията ePrint и мобилните приложения, които тези принтери предоставят, географските граници остават в миналото, а достъпът до уместно и интересно съдържание никога не е бил толкова лесен. Всичко това направо от сензорния екран на устройствата”, коментира Георги Филипов.

Иновациите на HP са насочени и към микро- и малките предприятия, например технологии за сканиране на 3D обекти и уеб-свързани решения. „Защитаваме инвестициите на нашите клиенти, като издаваме нови версии на фърмуера за наличните устройства. Така дори клиентите, които използват по-стари устройства имат възможност да се възползват от все повече иновативни технологии", каза Асен Георгиев, мениджър в HP България.


Асен Георгиев подчерта, че иновациите на HP защитават инвестициите на малките предприятия

Новият HP LaserJet TopShot Pro M275 е оборудван с HP TopShot Scanning – технология, която улавя шест отделни изображения на документ или триизмерен предмет и произвежда изображение с изключително високо качество. С помощта на тази технология малките и средни предприятия могат бързо да произвеждат висококачествени изображения за незабавно използване при печатни материали или в интернет.

Кулминацията на събитието беше модно ревю, на което модели представиха дизайнерски рокли от рециклирана хартия. Талантливият дизайнер Сърджан Кръстевски е създал колекция от уникални тоалети, вдъхновен от връзката между модата и технолигята.

Коментар