Прахосмукачка-робот почиства сама

Нови роботизирани прахосмукачки скоро ще са достъпни на българския пазар. Моделите AiBot RC530A/RC330A на AGAMA са тихи, леки и енергийно ефективни, способни да почистват дома, офиса или склада напълно самостоятелно, без човешка намеса, в режим Work and Play, съобщиха от дистрибутора COMPUTER 2000 България.

Прахосмукачката-робот AirBot RC530A се отличава с “тих мотор” и ще мине покрай вас напълно незабелязано

AiBot RC530A се отличава с ниска консумация на електроенергия от само 15-20W на час, при пълно зареждане на батерията. Този интелигентен помощник тежи само 1,8 кг, свободно се придвижва из помещението и чисти по зададени от потребителя режим, време и площ.

В случай на необходимост от презареждане на батериите, AiBot RC530A самостоятелно намира станцията си и се включва за пълно възстановяване на мощността. Характерен за новите модели е увеличеният капацитет на контейнера за събиране на прах – вече в 320 ml.

Aibot RC530A ще мине покрай вас напълно незабелязано, благодарение на технологията „по-тих мотор”. Ефективността на робота се дължи на няколко функции, които поддържат дома постоянно чист, дори когато стопаните отсъстват.

Наличието на програма “Отложен старт 24H” позволява почистване през най-подходящото време от деня. Поддържа се последователност от режими – покрай стената, зигзагообразен, спираловиден и произволен, която гарантира обхват и почистване на всеки замърсен участък от помещението.

Моделът AirBot RC330A е по-евтина алтернатива, в която липсват някои от функциите на RC53А

Две специални възможности – anti-cliff и non-touch сензори елиминират сблъсъци с препятствия и падане по стълби, които е възможно да прекъснат работния цикъл на AiBot. Тези функции гарантират прецизност при едно интензивно почистване, без наличие на белези или вдлъбнатини върху мебелите и стените.

Роботът е подходящ за почистване на повърхности като мокет, балатум, теракот и паркет, а допълнителната функция на моп позволява полиране и излъскване на подовата повърхност.

RC530A се очаква на пазара у нас в началото на декември на цена 430 лв. Продуктът ще се продава с 24 месеца гаранционно обслужване от от COMPUTER 2000 България.

Моделът RC330A с цена 300 лв. се различава по квадратурата за почистване, която е 80 кв.м, и отсъствието на функции като режим на почистване „зиг-заг”, възможност за самозареждане и отложен старт. Всички останали параметри се аналогични с тези на RC530A.

Коментари по темата: „Прахосмукачка-робот почиства сама”

добавете коментар...

  1. anton popov

    krasivo izmisleno. v blgaria kolko jte struvat ako si zakupim invalid sam i tova e udobno za men obevete cena ako ima do 200lv jtesi kupq

Коментар