Виваком ще обучава студенти от ТУ София

Виваком и Технически университет – София организират за втори път практически лекционни курсове за топ-студенти в областта на телекомуникациите. В рамките на Техническа академия 2011/2012 бъдещите инженери ще придобиват знания и умения от реалната бизнес среда, в частност в телекомуникационната сфера.

Виваком и ТУ-София стартираха проекта Техническа академия 2011/2012

Проектът ще се проведе в 6 ключови за развитието на студентите телекомуникационни направления – „Управление на проекти”, „Технически английски език”, „Търговски решения и разработване на продукти и услуги”, „Стратегия и развитие на телекомуникационните мрежи”, „Правна рамка и регулация на телекомуникациите” и „Софтуерни продукти и бази данни”. Лектори ще бъдат част от най-изявените специалисти и някои от ключовите служители на Виваком.

Техническата академия ще завърши в средата на 2012 г., а на студентите, показали най-голям потенциал, телекомуникационната компания ще предостави различни възможности за професионална реализация.

Коментари по темата: „Виваком ще обучава студенти от ТУ София”

добавете коментар...

  1. Обективен

    а бе хора недейте писа глупости. Виваком е уважаван оператор, с добър мениджмънт и обслужване на клиентите. излагате се с този спам в коментарите

  2. Йордан

    Виваком – да обучава. Не мерси. По-скоро аз трябва да ги обучавам.

  3. Астор

    И на какво точно ще ги обучава, че ми е много интересно.

  4. Ованес

    Абе на какво верно ще обучава Виваком. На тях им трябва обучение.

  5. Нора

    Виваком ще обучава на лоши практики. Ха-ха. най-смешната компания в страната.

  6. Хари

    Абе на какво ще научат тези Виваком студентите. Не ми е ясно.

Коментар