Съпруга “блесна” с рокля ала Angry Birds

Популярността на играта Angry Birds направи световно известно финландското семейство Вестербака. Създателите на играта се радват на изключително уважение и в родината си.

Наскоро семейство Вестербека гостува в президентския дворец по покана на държавния глава на Финландия. Медиите в страната обранаха най-голямо внимание на тоалета на г-жа Тея Вестербака – тя бе облечена в твърде консервативна рокля, изпълнена тематично в стила на Angry Birds.

Петер Вестербака, създател на играта и ръководител на компанията Rovio, пък срещна президента в официозен черен фрак, както изисква дрескодът за посещения при държавния глава.

Повечето интернет издания критикуват Тея, заради нейното облекло, наричайки го безвкусно и дори вулгарно.

Играта Angry Birds е популярна в цял свят и на различни платформи. След историята, която сътвори Nokia в мобилната индустрия, Angry Birds може да стане следващата велика финландска марка. Семейство Вестербака прави всичко възможно това да се случи.

Коментари по темата: „Съпруга “блесна” с рокля ала Angry Birds”

добавете коментар...

  1. Петя

    Жената има просто кофти вкус за дрехи, какво толкова!….. :))))))))))

  2. Георги

    Както са казали древните – парите не миришат. Щом могат – продават.
    Проблема е за хората, щом една такава игра може да стане бестселър … значи такъв е матряла (хората които си я купуват).
    Жалко явно тъпотията завалдява човечеството, но то си е нормално.
    Някога когато човек е бил многократно по силен от сега, но не е бил от най-умните. След това е изобретил оръдията на труда и разбира се е станал по-слаб (по-късно), но пък по-умен.
    Сега ние изобретяваме оръдия на ума (което засега ни прави още по-добри), но това неуминуемо води до последващо затъпяване, както се вижда от масовия тъп усер и тенденцията на затъпяване.

Коментар