Talantix добави 300 видео урока за програмиране

 
 
ОЩE ПО ТЕМАТА
 
Talantix обучава безплатно iPhone/iPad програмисти
Платформата за ИТ таланти и специалисти Talantix.com пусна над 300 видео урока за различни програмни езици. Уроците са на български език, специално за потребителите у нас, съобщиха авторите на проекта.

Преди месец в платформата се появиха тестове (Quiz) за най-разпространените технологии и програмни езици, с които талантите да проверят своите познания. От тази седмица са налични и видеоуроци като допълнение към Quiz системата.

Екипът на Talantix цели да създаде пълноценна еко-система за хората от ИТ сектора. Потребителите на сайта могат да изчислят индекса на своя талант, да научат новости от ИТ сферата и да участват в „публичната дъска”.

Talantix.com е стартъп проект на няколко месеца, структуриран в модули за нуждите на ИТ специалисти и иноватори, създаващи високотехнологични продукти и услуги. В скоро време платформата ще бъде преведена на още няколко езика, споделиха от компанията.

по темата: „Talantix добави 300 видео урока за програмиране”

добавете коментар...

  1. Симо

    Иване, това е за друго. Има обща идея но все пак е различно.

  2. Иван Делев

    Да, но се опитват да открият топлата вода. Такъв сайт съществува много отдавна – Freelance.bg

  3. анонимно

    Бях чувал за този сайт от преди, но сега пак се регистрирах да го разгледам. Доста старателно направен сайт (макар да изглежда все още леко разбъркан).

Коментар