Виваком разгръща Tooway интернет услуги

Tooway, ново поколение сателитен интернет достъп, покрива 100% територията на България. Услугата бе представена у нас от Виваком и Skylogic, дъщерна компания на сателитния оператор Eutelsat Communications.

Широколентовият достъп през KA-SAT сателит на Eutelsat дава възможност за бърз интернет достъп на бизнес и индивидуални потребители на места, където достъпът е ограничен или без алтернативно решение.

Предимство на Tooway е съотношението цена и скорост, сравнено с други сателитни услуги, посочиха от Виваком. По-конкретно, потребителите имат възможност за даунлоуд със скорости до 10 Mbps и ъплоуд с до 4 Mbps, които са най-високите скорости за сателитен широколентов интернет в момента.

Tooway осигурява широка гама от услуги с добавена стойност като видео мониторинг на къщи в предградията, изпращане на информация от бензиностанции до НАП, бекъп решения за бизнеси и хотели, без необходимост от кабели и наземна линия.

Решението се състои от сателитна чиния и модем, свързан с компютър, което осигурява достъп до интернет без нужда от стационарна връзка. Виваком предоставя услугата на цени, започващи от 39 лева на месец.

по темата: „Виваком разгръща Tooway интернет услуги”

добавете коментар...

  1. Svilen

    Да трябва да се платят 800лв. за чиния, 200лв. за рутер и 60лв. инсталационна такса. Ама това не е интернет да го пуснеш в колибата на баба си дето я имаш в планината. Тука идеята е за хижи, малки хотели, и т.н. горе из планините, където интернет ще видиш през доста крив макарон.
    Българина винаги иска Ферари, ама ако може без пари да е….

  2. Николов

    Браво на vivacom! Доказвате, че сте най-добрите. Който смее да злослови безпричинно нека трупа грехове.

  3. Костадин Попов

    Бях на много оператори клиент, но по-добри условия за интернета от този на Виваком НЯМА! Стабилен и надежден, на добра цена! Много се радвам, че ги уцелих след много лутане. Давайте напред, много сте точни! Успех!

  4. томи

    ВиВакомците ако не си оправят плановете ще се бяга от тях…

  5. Макс

    – Бърз нет в затворени пространства – мобилен

    – уникланата услуга vivatvbox.bg

  6. Хепи

    Много ме радват Виваком. Показаха как се работи модерно и с грижа за клиентите. Определено това е най-прогресиращият оператор в страната, който непрекъснато въвежда нови технологии и изгодни предложения за клиентите. Мисля постепенно изцяло да мина към тях.

  7. Торо

    На Виваком услугите им са като цяло на много ниско ниво.

  8. Изключително доволен клиент

    Потребител съм на VIVACOM и мога да кажа че нета им е страхотен! Най-добрите са те. Изключително съм доволен от VIVACOM

  9. Оги

    Наистина на Виваком интернета е ужасен. Трябва много грижи да положат, за да си го оправят.

  10. Браво

    Чудесна услуга, браво на VIVACOM. Имаше нужда от нещо което да покрие цялата страна. Това е сериозно предимство на VIVACOM спрямо другите оператори!!!

  11. Станимир

    Отдавна се отказах от нета на Виваком – не става.

  12. Кристиян

    Виваком много сериозно трябва да си помислят за това какъв нет предлагат.

  13. Нора

    Абе къв интернет достъп от ново поколение на Виваком, бе. Я се осъзнайте.

  14. б

    а защо не добавите, че освен тези 39 на месец, трябва да се платят и 800лв чиния, 200лв рутер и 60лв инсталациона такса 🙂 и че като има облаци интернет няма и че пинга е сигурно над 3 секунди 😀

  15. м

    явно никой не им се връзва и затова се рекламират пак.
    Това е стара новина от преди няколко месеца

Коментар