Galaxy Nexus е достъпен от Виваком

Дългоочакваният първи смартфон с операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich – моделът Samsung Galaxy Nexus – вече е достъпен на българския пазар. Устройството се продава в търговската мрежа на Виваком за 35,90 лв. на месец при сключване на двугодишен договор и в комбинация с тарифен план Net&Call Super Max.

Galaxy Nexus се задвижва от двуядрен процесор TI OMAP 4460 с работна честота 1,2GHz.  Устройството разполага с 1GB RAM, 16GB вградена памет, NFC чип, набор от сензори – за близост, за осветеност, компас, жироскоп, акселерометър, барометър, както и Bluetooth 3.0, Wi-Fi и GPS приемник.

4,65-инчовият екран HD Super AMOLED предлага резолюция от 1280×720 пиксела с отлична видимост при директна слънчева светлина. Теглото на апарата е 137,9 грама, а батерията има капацитет 1750 mAh.

За фотоманиаците е предвидена 5-мегапиксела камера с автофокус и светкавица, като на предната страна на телефона е поместена още една 1,3-мегапикселова камера за видео разговори.

Тарифният план Net&Call Super Max с цена от 49,80 лв. месечно включва неограничен мобилен интернет с 5000 MB на максимална скорост, 3600 минути и 3600 SMS-а в мрежата на Виваком, както и 90 минути към други национални мобилни мрежи месечно.

по темата: „Galaxy Nexus е достъпен от Виваком”

добавете коментар...

  1. Лили

    Наистина е много смешно да се твърди, че виваком може да уплаши конкуренцията.

  2. Х.П.

    Виваком да стресне конкуренцията. Стига с шегите. Компанията не става.

  3. MNSP

    Хеййй, VIVACOM е стреснал много яко май конкуренцията 🙂

  4. Траков

    Наистина от Виваком не трябва да се купуват никакви телефони или аксесоари.

  5. Камък

    Не мисля да си купувам нищо от Виваком. Тези мошеници много лъжат.

  6. Гацо

    Виваком правят всичко със закъснение. Не са добра компания.

  7. jiko

    Интересна новина,само че телефонът се предлага от повече от седмица и в други сериозни вериги…иначе си е скрита реклама от ваша страна.
    Ясно е,че Виваком са голям оператор,но да си платят рекламата както трябва и тогава.Така са платили на някой журналист да им рекламира тарифния план.

Коментар