Немският еBay разгневи хеви метъл китарист

Съосновател на американската хеви метъл група Mastodon се оплака, че е измамен в интернет. Бил Келихър предложил за продажба в онлайн аукциона eBay китарата си, която била купена за EUR975 от немски младеж. Скоро след това обаче момчето поискало обратно парите си с аргумента, че китарата не му харесва, предаде thelocal.de.


Бил Келихър падна в капана на немски ученик, който си присвои китарата му
 

Келихър се съгласил да възстанови парите, ако му върнат китарата, но ученикът отказал подобна сделка. В спора се намесила администрацията на eBay, като застанала на страната на купувача и наредила връщане на парите, макар че инструментът останал у момчето.

По-късно съоснователят на Mastodon съобщи на страницата си във Facebook, че младежът е опитал да препродаде китарата чрез немския клон на eBay за сумата от EUR 1799. Администраторите на сайта обаче са свалили обявата.

Келихър се изказва доста гневно срещу немския eBay, а някои от коментиращите над 2000 души на страницата му във Facebook сипят заплахи срещу немския ученик.

по темата: „Немският еBay разгневи хеви метъл китарист”

добавете коментар...

  1. анонимно

    Само едно не разбирам. Значи ли това, че всеки може да си поръча нещо, да го плати и след това да си поиска парите обратно? Звучи ми абсурдно – няма ще обясни ли???

Коментар