Nobile PER3562 – е-четец с ново поколение E-Ink екран

Нов модел четец на електронни книги с последно поколение Pearl E-Ink дисплей е достъпен на българския пазар. 6-инчовият екран на Prestigio Nobile PER3562 гарантира 50% по-силен контраст за по-четивен текст и ясни графики, твърди производителят.

Екранът, изпълнен по второ поколение E-Ink технология, позволява по-бърз отговор при прелистване на страниците, както и по-добра четивност при директна слънчева светлина.

Благодарение на Pearl E-Ink, новият е-четец на Prestigio изразходва и по-малко енергия – с литиево-полимерната батерия 1600 mAh могат да се осъществят 10 000 прелиствания при едно зареждане.

Друго основно хардуерно подобрение е мощният процесор Marvell CPU 800MHz, който значително подобрява работния капацитет на устройството.

Моделът разполага със 128MB RAM и 2GB вградена памет с възможност за увеличаване със SD карта до 32GB. В този случай устройството може да съхранява до 50 000 книги, което ще задоволи и най-запалените книгомани.

Моделът поддържа всички популярни формати, включително и книги с Adobe DRM защита. Към това може се прибавя и поддръжката на основни формати за изображения и музика.

Prestigio Nobile PER3562 предлага удобни функции за търсене в папки и книги, поставяне на отметки и 17 размера на шрифта.

Корпусът на устройството е лек и компактен, а алуминиевият гръб предпазва от евентуални щети. В комплекта са включени стилен калъф, слушалки и USB кабел.

Моделът, доставян от дистрибутора Асбис България, вече е наличен в големите търговски вериги у нас на цена 369 лв. Продава се с 2-годишна международна гаранция.

Коментар