Излезе “уоки-токи” за активно спортуващи

Canyon разширява своята Sportsline серия с пускането на двупосочни портативни радиостанции. Новите Walkie Talkie са начин за поддържана на връзка с приятели, семейството или колеги по време на екскурзии, ски, велосипедни излети и други забавления на открито.

Двупосочните ръчни радиостанции CN-WT1 са налични в пакет по 2, изпълнени в характерните цветове за спортните продукти на фирмата – черно и оранжево. С оребрена повърхност отстрани, те осигуряват удобен и надежден захват, дори когато потребителят носи ръкавици.

Радиостанциите могат и да се поставят вертикално на стабилна повърхност. Управлението е лесно – завъртате копчето отгоре за включване и настройка силата на звука, избирате канал с натискане на бутоните до LCD екрана и натискате страничния бутон, за да говорите.

Устройството има обхват от 3 км, осем канала и “auto-squelch” функция за потискане на шума, осигурявайки непрекъснати разговори. LCD екранът показва номера на канала, има индикатор за батерията, подобен на мобилните телефони, както и индикатор на приемането-предаването.

Смяната на канал е лесна с бутоните “нагоре/надолу”. Устройствата имат и Key Lock функция, която предпазва от случайно превключване и нарушаване на връзката. Мониторната функция следи канала при слаб сигнал.

Canyon Walkie Talkies са оборудвани с щипка за захващане за колана. Устройствата работят с 3 броя AAA батерии. Всяко от тях тежи 150 грама без батериите.

CN-WT1 идват с 2-годишна ограничена международна гаранция и вече са налични у нас чрез официалния дистрибутор АСБИС България.

Коментари по темата: „Излезе “уоки-токи” за активно спортуващи”

добавете коментар...

  1. елина

    колко струва

  2. antej2000

    Hubava djadja

Коментар