Серенада за любимата жена подарява Globul

Романтично музикално изпълнение на живо за любимата жена подарява GLOBUL на 100 свои случайно избрани абонати за празника на Свети Валентин. В предварително уговорен час и на посочен от печелившия адрес, специално подготвени музиканти ще изненадат любимата му със серенада.
Шанс да спечелят сърцето на нежната си половинка с този красив и романтичен жест, имат мъже избрали абонаментните програми на GLOBUL от началото на 2007 година до момента. На 14 февруари 40 дами от София, 20 от Пловдив, 20 от Варна и 20 от Бургас ще бъдат посетени от музикалните екипи и обсипани с хубава любовна музика, много шоколад и цветя.
Изненадите за всички влюбени двойки продължават и на ледената пързалка ICE PARK зад НДК. Там, най-ловките, написали с подскоци оригинално любовно послание за любимия върху гигантски мобилен телефон, ще получат подаръци.
GLOBUL е подготвил изненади и в своя i-mode портал. Всички влюбени могат да изпратят „валентинка” чрез i-mode e-mail, да настроят телефона си на любовна вълна или да споделят „обичам те” с цвят откривайки специално създадените в i-mode портала секции за картинки, мелодии, любовни хитове, видео клипчета и романтични хороскопи.

Коментар