М-Тел обяви таблет решение за такситата

М-Тел обяви иновативна система Taxi Manager, с която таксиметровите компании в България могат да организират 100% от бизнес процесите си. Услугата включва таблет за автомобила, софтуер и комуникационна среда.

Чрез Taxi Manager компаниите могат да обработват и изпращат поръчки, да районират и разпределят шофьорите. Таблетите в автомобилите разполагат с GPS и приложение, което позволява да бъдат проследявани нередности и измами, да се наблюдава поведението и представянето на шофьора. Получават се също известия за събития на пътя, като задръствания и ремонти.

Клиентите също са улеснени от новата система – те могат да заплащат с клиентски карти и електронни ваучери. Върху таблетите могат също да бъдат излъчвани рекламни клипове и промоции.

M-Tel Smart Car е другото технологично решение, разработвано от телекома, съвместно с партньори и неговото подразделение GPS България. Технологията ще направи автомобилите по-умни и ще улесни ежедневието и работата както на самите водачи, така и на производители, застрахователи и сервизни центрове.

Посредством допълнително устройство в превозното средство ще се осъществява дистанционно наблюдение и диагностициране на автомобила седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието, независимо от неговото местоположение.

M-Tel Smart Car може да предотврати сериозни технически проблеми по превозното средство чрез незабавно сигнализиране на сервизния център за възникнало събитие.

Устройството предава в реално време данни за наличните проблеми в контролерите, отчетени от бардовия компютър, текущата скорост и пробега на конкретното превозно средство, следи за оборотите и температурата на двигателя и дори за количеството изгорели емисии.

Коментари по темата: „М-Тел обяви таблет решение за такситата”

добавете коментар...

  1. Крисо

    Не знам дали е подходящо за фирма с много камиони, но за такситата си беше наложително.

  2. Валя

    Това може да спести адски много пари на компаниите. Много добра инвестиция. Модерно оборудване, както съм го виждал на запад.

  3. TransContinental

    Tова подходящо ли е за фирма с много камиони??

  4. Сашо

    Мисля, че беше крайно време. на запад съм виждал как се оборудват по подобен начин такситата. Нека и у нас да стане така.

Коментар