Консултантска компания в областта на SAP създава дъщерна фирма у нас

Консултантска компания в областта на SAP решенията създава дъщерна фирма в България. Базираната във Виена CNT International Consulting GmbH разширява своя обхват от услуги в новите страни членки на ЕС и в другите централно и източно европейски държави.
Си Ен Ти България Консултинг ООД ще се фокусира в областта на консултирането, разработките, поддръжката и обучението, като ще предлага услуги на местни и международни клиенти в България, съобщават от компанията в IT in The Press. Продуктовият портфейл съдържа решенията SAP "All-in-One"– предварително конфигурирани, бързи за внедряване и не скъпи решения за широк кръг компании от машиностроенето, инженеринга и строителството, включително малки и средни фирми.
Управител и акционер в дъщерната компания на CNT у нас е 43-годишният Щефан Карпински, с опит в бизнес развитието и продажбите в SAP. Докато е работил в SAP, основен фокус на Карпински са били новите технологии, индустриалните решения за телекомуникациите, комунално–битовите и транспортни фирми. Карпински е бил също мениджър за ключови клиенти и бизнес развитие в компании като GROUP 4 Securitas и Honeywell.
Мениджър за България e Здравец Цеков, също на 43 години, с голям опит в информационните технологии, продажбите на ERP системи, маркетинга и внедряванията. Цеков е магистър по стопанско управление и има близо седем годишен опит при продажбите в SAP България ЕООД.
CNT Management Consulting е създадена във Виена през 1999 г. и е 100% собственост на пет основни акционери. Тя е една от водещите консултантски компании в областта на SAP и в Top 10 в бизнеса. CNT предлага интегрирани SAP решения, които включват концептуален дизайн, план и внедряване. Връзката на мобилни бизнес решения и не-SAP системи са някои от тях. В компанията работят повече от 60 специалисти.
През септември 2006 г., CNT Management Consulting GmbH създава CNT International Consulting GmbH. Новата компания предлага SAP решения и услуги по консултиране, разработване и обучение.

Коментар