Apple ще открие нови магазини в София

Apple ще открие нови магазини в София
Очаква се скоро да заработи и електронен магазин 
04/05/2006
macblog.ilyan.com
Магазини със силен акцент върху Apple продукти ще бъдат открити в центровете Mall of Sofia и Sofia City Center, споделят запознати с делата на компанията в България. В SCC, който се намира до хотел Хемус, се очаква Apple секция в магазин от веригата Техномаркет, както и в други подобни магазини, където ще се предлага максимално широка гама продукти. Откриването е насрочено за 12 май.
В Mall of Sofia на Стамболийски се очаква по-интересният обект. Там потребителите ще намерят пълната гама продукти на Apple, без сървърите, и специално обучен персонал. Mall of Sofia ще отвори врати в оптимистичния вариант до края на май.
Нито един от тези магазини няма да е официален Apple Store, както по света, но е с амбицията да осигури подобно изживяване.
Също така, според достоверни източници, скоро ще стартира Apple Online Store в България. От него ще можете да се поръчва цялата гама продукти на Apple, като заплащането ще е съобразено с методите, приети в България – банков превод, еPay.
Магазините Apple Store по света със своята спокойна атмосфера и футуристичен дизайн се приемат като храмове на компанията. В тях посетителите могат да поиграят с всички машинки на Apple и да получат компетентна помощ по всеки въпрос.

рубрика: Uncategorized

Коментар