Женският проект „Edna” стана самостоятелен сайт

Женският проект на Нетинфо- Edna.bg – заживя своя самостоятелен живот. „Стартирахме като рубрика във Vesti.bg и доверието, което получихме, ни показа, че сме на прав път и Edna.bg трябва да стане самостоятелен сайт”, сподели Елена Колева, мениджър на проекта.

Edna.bg разчита на експертното мнение на специалисти, които дават съвети за здравословно хранене, красота, спорт, възпитание на децата и романтични отношения.

Материалите съдържат рационални съвети за ежедневието, които са гарнирани със забавни елементи и новини от света на известните. Сайтът отделя също внимание на културният живот, новото на книжния пазар и музикалните събития.

Edna.bg вече е с изцяло нов дизайн, който е „лек, интуитивен и с дъх на орхидея”, казват от сайта.

Към „Колонката на..” се присъединяват двама нови автори – Богдана Трифонова и Калин Вельов. Те ще повдигнат завесата на личния си живот и ще споделят преживяванията, мислите и емоциите си.

Готварските съвети ще дава Лео. Не са подминати и съветите на звездите, които са традиционно разтълкувани от Дона Петкова, а какво предвещават картите Таро ще казва Иляна Смилянова.

Коментар