Vivacom награди трима студенти за добро представяне на BEST

Трима студенти си тръгнаха с електронни книги и покана за стаж от VIVACOM след успешно представяне по време на BEST инженерна седмица, организирана от студентската организация Board of European Students of Technology (BEST) от 5-ти до 13-ти март в Технически Университет – София.

Общо над 100 участници станаха част от инициативата и разделени в работни групи работиха по решения на практически казуси, зададени от компаниите в BEST инженерната седмица. VIVACOM зададе казус за създаване на алгоритми за обработване на снимки без помощта на фотошоп. Казусът е в областта на информационните технологии, и студентите, записани в групата за телекома трябваше да дадат своите предложения.

Работата на всеки участник се онагледяваше на момента, а за напътстването и за оценката на представянето на студентите отговаряха Ясен Божилов, Старши мениджър, и Росен Тончев, Мениджър, от направление Развитие на услугите в дирекция Информационни технологии на VIVACOM.

Инициативата е благоприятна възможност за набиране на амбициозни млади хора, които са мотивирани да приложат на практика наученото в университета.

Коментар