Anonymous създават хакерска ОС

Хакерите от групировката Anonymous разработват собствена операционна система. Проектът Anonymous OS стъпва на Linux дистрибуция Ubuntu 11.10, която се разпространява безплатно.

Новата ОС включва всички необходими средства за хакери, в частност вградена система за търсене на уязвимости в сайтове, както и софтуер за организиране на DDoS атаки.

Разработчиците на Anonymous OS твърдят, че системата е създадена изключително с образователна цел.

„Моля, не я използвайте за взлом на сайтове 🙂 Ако с нейна помощ атакувате който и да е интернет сайт, вие може да попаднете в затвора за нарушаване на законите в повечето страни! Само потребителят носи отговорност за нелегални действия”, пише в блога на проекта.

Anonymous OS включва програми като ParolaPass Password Generator, Find Host IP, Anonymous HOIC, Slowloris, Sql Poison, Admin Finder, Hash Identifier, Tor, Zenmap и др.

Дистрибуцията има обем 1,5 GB и може да бъде открита в торент тракери и на портала за програми с отворен код SourceForge.net.

Коментари по темата: „Anonymous създават хакерска ОС”

добавете коментар...

  1. Бъзльо

    Мегадет, Ти откъде си сигурен, че не е групировка? Че аз членувам в нея!!!

  2. Megadeth

    Anonymous не е групировка, а идея, по дяволите, научете се…

  3. Ха!

    Да бе, ИДЕЯ! Просто една ИДЕЯ хакна сайта на ФБР…

  4. Anonymous

    Този продукт е пълен с идиотски инструменти и вероятно троянизиран. Ако искаш нещо истинско си свали BackTrack 5 или си плати на някой дето разбира да ти тества сайтовете.

  5. анонимно

    Интересна новина. Може да се позанимавам с този продукт (с цел тестване на собствените си сайтове).

Коментар