Angry Birds помага на бедстващ американец

Популярната игра Angry Birds помогна на американец, попаднал в капана на преспите. 42-годишният Дейвид Хизърли, пощаджия по професия, заседна със своя Шевролет в горите на щата Монтана в продължение на три дни.

 

Бедстващият американец обаче запазил ясно съзнание, благодарение на Angry Birds и християнска музика, съобщи billingsgazette.com. Хизърли имал малко вода, кафе, парче месо и мобилен телефон.

На всеки час мъжът палел двигателя на колата за 15 минути. През това време слушал християнска музика и похапвал късче месо, след което играел Angry Birds на мобилния си телефон, за да запази свеж ум.

На третия ден Хизърли решил все пак да напише завещание. За негов късмет, времето на следващия ден омекнало и той напуснал колата и тръгнал пеша в търсене на своето спасение.

На 10-на километра от преспите, Хизърли имал щастието да открие къщата на пазач на язовир, който оказал необходимата помощ на пощаджията.

Хизърли не разкрива защо не е ползвал телефона си, за да извика планински спасители. Вероятно не навсякъде в горите на Монтана има мобилна връзка.

по темата: „Angry Birds помага на бедстващ американец”

добавете коментар...

  1. Петков

    Явно си доста млад. В есктремни ситуации, човек се хваща за всеки къс от предишния си живот, за да запази разсъдъка си и да намери изход, на който му се е случвало , знае за какво става дума.

  2. 5ko

    "..играел Angry Birds на мобилния си телефон, за да запази свеж ум.." Най-голямата глупост, която съм чувал.

Коментар