Виваком пусна компактен приемник за сателитна ТВ

Виваком пусна приемник за сателитна ТВ с големината на кредитна карта. Компактният модел замества STB устройствата, които в момента са най-разпространеният начин за доставка на сателитен сигнал до телевизора.

 

Приемникът се поставя директно в телевизорите, които притежават DVB-S2 тунер и CI-слот. Така на практика клиентите се освобождават от приемника като допълнително устройство и ползват едно единствено дистанционно – това на телевизора, поясниха от телекома.

Компактният приемник или т.нар. CA модул (Conditional Access Module) се предоставя с безплатна инсталация срещу еднократна цена за ползване от 49 лв. за настоящи и нови клиенти на Vivacom TV при подписване на договор за който и да било от ТВ-пакетите на оператора.

по темата: „Виваком пусна компактен приемник за сателитна ТВ”

добавете коментар...

  1. D

    До Admin от 19/04/2012, 15:20 А вие не лъжете хората с разни глупави и некомпетентни статии. Това, че копи-пействате от страницата на виваком, не ви оправдава! Напротив, говори лошо за вас! Някой от маркетинга на Виваком решава да се изхвърли, без да има елементарни потребителски познания, да не говорим за технически в тая сфера и е написал един куп рекламни глупости, а вие ги мултиплицирате. И малко се замислете, щом колегите са ви казали, че пишете глупости, значи е така! Вземете и се поправете, вместо да триете критиката, и да пишете назидтелни предупреждения, за да може да останете един четен ИТ саййт.

  2. Оправете си статията

    Това не е никакъв приемник!

  3. Мони

    Готино! Е това уби конкуренцията….

  4. Admin

    Спазвайте добрият тон в коментарите, ако държите мнението ви да се чете.

Коментар