HP Get Virtual гарантира виртуална производителност

HP обяви нова гаранционната програма, която позволява на клиентите да повишат възвращаемостта на инвестициите от сървърна виртуализация, като удвояват виртуалната производителност на физическия сървър при внедряване на HP 3PAR Storage във VMware среди.

Програмата HP Get Virtual обещава като минимум двойно увеличение на плътността на виртуалните сървъри чрез удвояване на общото количество натоварвания на виртуалните машини върху съществуващи физически сървъри. Тя може да да намали разходите на бързо развиващата се виртуална VMware среда, посочват от компанията.

Ако не се постигне двойно увеличение на плътността на виртуалния сървър, HP ще предостави на квалифицираните участници в програмата дисков капацитет, софтуер и поддръжка, необходими за постигане на гарантираните от програмата резултати.

HP 3PAR Storage е ключов компонент на Конвергираната инфраструктура на HP, като осигурява високи нива на производителност на сторидж системите при непредвидени натоварвания, които обикновено се генерират във виртуални сървърни среди.

HP 3PAR Storage е интегриран с технологиите VMware vStorage и комбиниран с уникални вградени функции, като например HP 3PAR Gen4 ASIC – клъстерна архитектура с автоматично балансиране на натоварването и широка лента, която позволява на клиентите да поддържат пиковите нива на производителност на инфраструктурата, когато се включват онлайн и нови виртуални сървъри.

За да управляват експоненциалното увеличение на данни, организациите се нуждаят от сторидж архитектура, която да отговори на техните изисквания, без да увеличи размера на дейта центъра и разходите за поддръжка”, коментира Гари Грийн, вицепрезидент, отдел „Глобални стратегически съюзи”, VMware.

Гаранционната програма на HP Get Virtual, подпомогната от високата производителност на HP 3PAR Storage и облачната инфраструктура VMware, позволява на клиентите да използват максимално физическите ресурси и да намалят разходите, допълни Грийн.

HP Get Virtual е достъпна за потребителите в световен мащаб. За да се включат в програмата, квалифицираните участници трябва да закупят сторидж система HP 3PAR със софтуер HP 3PAR Optimization Suite Software за автоматично балансиране на натоварванията, както и HP 3PAR System Reporter Software. Освен това клиентите трябва да използват VMware vSphere, версия 4.1 или по-висока.

Коментар