Xerox въвежда Light печатащи устройства

Xerox обяви нова серия Light устройства за производствен печат. Машините предлагат довършителни възможности за производство на книги и учебници, информационни бюлетини, обработване на фактури и месечни сметки.

Серията Light включва копир/принтер Xerox D95/D110/D125 и принтер D110/D125 за черно-бял печат при висока скорост и ефективност. Устройствата отговарят на нуждите на интензивна печатна среда, например в образователни институции – за бързо производство на учебни програми, студентски ръководства, курсови работи и материали с меки корици.


Копир/принтер Xerox D95/D110/D125 е предназначен за бързо производство на книги, учебници и други материали

Софтуерът за архивиране и индексиране повишава значително продуктивността и помага на потребители в различни сфери, като юристи, застрахователи и здравни работници, да съхраняват своите документи в електронен вид, като едновременно гарантира тяхната автентичност, добавяйки уникален цифров код.

Доставчиците на платени печатни услуги, рекламните и франчайзинговите компании могат да използват принтерите, за да предлагат повече приложения и услуги – като месечни бюлетини, издаване на книги при поискване и персонализирани каталози.

Комбинираните модели копир-принтер са налични със скорост на печат до 95, 110 и 125 страници в минута, докато принтерите D110/D125 предлагат 110 и 125 страници в минута и са добро решение за транзакционен печат.

Характеристики на Light серията

Бързина и лесна употреба

• Копир-принтер моделите на Xerox имат стандартен еднопасов (single-pass) цветен скенер, с резолюция 2400×2400 dpi; Поддържат печат и съхранение на електронни документи на USB устройства;

• Вграденият скенер обработва до 200 изображения в минута и се справя със сложни задачи в голям обем, благодарение на устройството за автоматично подаване с капацитет 250 страници.

Усъвършенствани инструменти за работа

• Интегриран контролер, включен стандартно при комбинираните копир-принтери, осигурява управление на работния процес чрез сензорен екран. За допълнителна производителност са налични два сървъра по избор – Xerox FreeFlow Print Server или Xerox EX Print Server, разработен от Fiery.

• Разширяемата интерфейс платформа на Xerox (EIP) позволява на потребителите да управляват работните процеси директно от сензорния екран на принтера.

Довършителни операции

• Широкият набор от довършителни възможности при копир-принтер устройствата – прегъване, зашиване, перфориране – придават на документите професионален завършек. Благодарение на Xerox Tape Binder, GBC e-binder 200 и Plockmatic Pro30 Booklet Maker, потребителите разполагат с разнообразни възможности за изработка на книжки, каталози и справочници.

Копир-принтерите D95/D110/D125 бяха представени на щанда на Xerox по време на изложението drupa 2012, което продължава до 16 май в Дюселдорф, Германия. Новите устройства вече са налични в партньорската мрежа на Xerox България.

Коментар