Виваком въвежда IPTV платформа

Виваком започва да предлага нови интерактивни функции на телевизионната си услуга, които ще дадат на потребителя контрол над ТВ програмите.

Абонатите вече ще могат да записват, превъртат, спират на пауза и да достъпват интернет приложения от телевизионния екран, без промяна в крайната цена на продукта, съобщи операторът.

Налични са още възможности за лични профили и настройки на над 150 канала, от които над 25 в HD резолюция.

В допълнение абонатите ще имат свободен достъп до интернет приложения като YouTube и Vbox7, канал за филми и спорт Vivacom Arena, както и видеотека с над 300 заглавия.

Новите функционалности няма да променят сегашните цени на телевизионната услуга, защото голяма част от тях са включени като екстри към абонаментните планове IPTV Старт, IPTV Стандарт и IPTV Екстра, както и към пакетните услуги с включена телевизия.

IPTV платформата е достъпна за всички клиенти на високоскоростен интернет от Виваком и дава възможност за включване на до четири приемника.

по темата: „Виваком въвежда IPTV платформа”

добавете коментар...

 1. Потребител

  Бягане от прогреса няма ! Бъдещето на цифровата телевизия е в IPTV платформата !

 2. Галилео

  Виваком искат да си промотират услугата така, ама наистина е тъпо, че забравят за старите си клиенти.

 3. Жити

  Ако не пуснат и на цифровите абонати ще си е живо престъпление.

 4. Фаса

  Да, и сега с тази платформа ощетяват тези, които са на цифровата им телевизия с договори, защото сега предлагат повече канали. Никак не ми харесва това. Пуснете и на цифровата тези канали.

Коментар