Глобул със собствен смартфон Touch

Глобул обяви нова марка собствен смартфон. Моделът „Globul touch” с тегло 131 грама работи под управление на операционна система Android, притежава 4-инчов капацитивен мултитъч дисплей и 3,2-мегапикселова камера. 

Устройството е насочено към любителите на социални мрежи. Предлага се с предварително инсталирани приложения за достъп до Facebook, Twitter, YouTube и Foursquare.
 

Globul Touch се отличава с голям 4-инчов дисплей
 
Потребителите на Touch могат също да се възползват от безплатно приложение Globul Travel&Surf, чрез което да проверяват текущото потребление на своя роуминг пакет директно от екрана на смартфона и да закупуват нови пакети Travel&Surf.
 
Освен това, смартфонът разполага с предварително инсталирани приложения за разпознаване на песни и създаване на рингтонове.
 
Устройството предлага още Wi-Fi и Bluetooth свързаност, както и A-GPS навигация. Смартфонът разполага също така с FM радио с RDS, MP3 плейър и слот за допълнителна карта памет microSD до 32 GB, а в комплекта е включена безплатна карта с 2 GB памет.
 
Globul touch се предлага с доживотна гаранция на цена от 2,60 лв. с ДДС на месец с двугодишен договор за абонаментна програма Globul United с месечна такса от 49,90 лв.
 
До момента компанията представи на пазара пет смартфона под собствената си търговска марка – Q1, Q1 Second Edition, Move, Z3 и Q3.
 

по темата: „Глобул със собствен смартфон Touch”

добавете коментар...

  1. Kircho

    Elena skapana si ti !

  2. Smiile

    телефоона раабооти дооста дооре… тоова че чеерниия панеел не е приивлекатеелен колкото беелия не го прааи смоотаан !

  3. Dimitar

    Mnogo e Iak telefona

  4. elena

    bahtii smotaniq telefon

  5. sara345

    Според мен телефона си го бива!

  6. Adrienne

    Работи доста добре. През него дори направих сайт в пъзел!! http://puzl.com

Коментар