Сайтът на Нова ТВ спечели награда за “Най-добра социална връзка с хората”

Интернет страницата на Нова ТВ спечели награда в категорията „Най-добра социално ориентирана платформа”. Призът беше връчен от K2Web – oрганизация за онлайн бизнес, маркетинг и реклама, която отличи най-добрите кампании, страници, приложения и групи във Facebook на официална церемония.

Сайтът на Нова ТВ спечели отличието в надпревара с най-големите сайтове на традиционни медии, сред които радиа, телевизии и печатни медии. Според 11-членното жури обаче именно интернет страницата на Нова ТВ, както и първата безплатна платформа за видео съдържание Нова Плей са създали най-добрата социална връзка със своите онлайн потребители.

„Вие сте успели да изградите една страхотна социална медия, която е активна, иновативна и дава тази информация на потребителите, от която те имат нужда. Това от своя страна прави и тях активни, интересуващи се и знаещи повече", каза Иво Илиев, организатор на наградите на K2Web.

Един от основните плюсове на сайта на Нова ТВ е обратната връзка с хората. Другото достойнство на страницата е богатото съдържание на видео материали. Специалистите изтъкнаха предимствата и на безплатната платформа за гледане на новини и предавания Нова Плей. Според Борис Луканов, член на журито, Нова ТВ е единствената медия и телевизия, която първа е започнала да обръща внимание на социалното си присъствие. Не на последно място, именно благодарение на Нова Плей, потребителите могат свободно и по всяко време да гледат любимите си предавания и новини, които активно да споделят в своите фейсбук страници.

"Всичко, което правим, има за цел да поднася най-горещите новини по най-добрия начин, като отчита темите, които реално вълнуват хората и следи винаги това, което е важно за тях”, коментира Ани Ангелова, директор „Маркетинг" в Нова Броудкастинг Груп. Маринела Димитрова, директор „Разпространение” и „Нови медии” също подчерта, че Нова ТВ е подготвила още изненади за своите зрители и почитатели, сред които нов новинарски сайт, както и нови мобилни приложения и версии.

Коментар