VIVA books и електронна книжарница Ciela стартират „Лов на книги“

VIVA books – порталът за електронни книги на VIVACOM, стартира забавна игра за всички книгомани у нас. Уникалното лятно забавление се нарича „Лов на книги” и се организира от една от най-големите електронни книжарници в България Ciela.com, съвместно с Манол Дончев – автор на репортажни и художествени снимки.

Играта ще протече до края на август, като в посочения период участниците в надпреварата трябва да открият скрити книги някъде в София. По време на играта организаторите периодично ще пускат снимки-улики, направени от Манол Дончев, които да насочват по-конкретно към мястото, където се намира книгата.

Предположенията на други участници, общи насоки за търсения обект, както и най-новите снимки-улики могат да се открият на страницата „Лов на книги” – http://www.facebook.com/LovNaKnigi. Информация за играта може да бъде намерена още на страницата на фотографа Манол Дончев, както и на сайта на електронна книжарница Ciela.com.

Победителите, открили книгите в отделните етапи на играта, ще участват в томбола за специална награда – четец за електронни книги. Тя е осигурена от VIVA books и ще бъде изтеглена на след края на лова на книги. 

Коментар