Българска фирма спечели световна ПР награда

Българската консултантска компания в сферата на корпоративни комуникации и връзки с медиите Ardency Consulting е победител на наградите Golden World Awards 2012 на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) в категория „Технологии”.

 

Ardency Consulting е единствената българска компания в историята на наградите с отличие в тази категория.

В Хелзинки, Финландия жури от 60 международни професионалисти в областта на корпоративните комуникации от над 40 страни отличи Ardency Consulting за работата й по проекта за управление на комуникациите при сливането на Atos Origin и Siemens IT Solutions and Services в България. За този проект Ardency Consulting беше номинарана за финалист в две категории – „Технологии” и „Корпоративни комуникации”.

Проектът за сливането на Atos и Siemens се отличава със сложността и кратките срокове на изпълнение, както и с разнообразието от използвани комуникационни тактики. Веднага след деня на обявяване на сливането, който бе проведен едновременно в около 40 страни, регионалното ръководство на Atos определи кампанията в България за най-успешния проект по управление на комуникациите.

Коментар