Wi-Fi Combo Kit – дистанционно за GoPro

Американската компания GoPro създаде джаджа, с която всеки може да заснеме видео с професионално качество по време на всякакви активни дейности. Комплектът Wi-Fi Combo Kit вече е достъпен и за българските потребители, като позволява управление на 50 камери на GoPro от разстояние и снимки под вода с изключителен контраст.

Продуктът се състои от Wi-Fi устройство Wi-Fi BacPac и дистанционно управление. Той дава възможност за контрол върху множество камери едновременно чрез смартфон, таблет или чрез дистанционното, включено в комплекта. Движението може да бъде заснето от различни ъгли или на различен етап, с едно натискане на бутона на дистанционното.

Устройството позволява да управлявате от разстояние GoPro камерата си и да я включвате и изключвате, без да прекъсвате движението си. Всички фенове на GoPro ще могат да използват Wi-Fi Combo Kit, независимо кое поколение камера имат. Той е съвместим както с новата HD Hero2, така и с оригиналната HD Hero.

Новите „играчки” контролират до 50 камери едновременно на разстояние до 180м, а скоро се очаква и софтуер, който дава възможност за споделяне на видео в реално време. Контролът на камерата чрез смартфон и таблет ще е възможен също съвсем скоро чрез специално безплатно приложение за iOS и Android. Софтуерните решения ще са съвместими само с HD Hero2.

За любителите на водните спортове и забавленията на плажа GoPro е предвидила дистанционното да е водоустойчиво до 3 м дълбочина. То има лента за прикрепяне към тялото и халка за прикрепяне и предпазване на отвора за зареждане. Устройството за безжична интернет връзка се зарежда с 12” USB кабел, който е включен в комплекта, заедно с кабела за зареждане на дистанционното.

Нов продукт, специално разработен за гмуркачите, е защитната кутия Dive Housing. Нейната плоска стъклена леща дава максимално ясна картина при снимане под вода, ограничава ефекта на замъгляване и е идеална за снимки и видео при подводни дейности. Както всички корпусни кутии на GoPro, тя е водоустойчива до 60 м. Dive Housing е една от поредицата екстри за различни спортове, благодарение на които компанията GoPro наложи в световен мащаб своите преносими и закрепващи се почти навсякъде камери.

Wi-Fi Combo Kit и Dive Housing са в продажба на нашия пазар, съответно на 249 лв. и 109 лв. от XCoSports България.

Коментар