Български сайт предложи резервации по целия свят

Български сайт предложи он-лайн резервации на самолетни билети, нощувки в хотели и коли под наем по целия свят. TravelPartner.bg е първият по рода си сайт у нас, заявиха неговите създатели от Тревъл Партнър ООД.
Порталът поставя началото на един изцяло нов бизнес модел за българския туристически пазар, казаха от компанията. Според данни на IАТА, пазарът ни е един от най-бързо развиващите се в света и се очаква продажбата на самолетни билети в страната през тази година да се увеличат с 23 % спрямо 2006 г.
TravelPartner.bg осигурява он-лайн резервации на самолетни билети до почти всяка дестинация, нощувки в над 180 000 хотела и коли под наем в над 4 000 бюра по целия свят. Потребителите могат сами да организират своето пътуване чрез търсене в базите данни за съответната услуга и резервиране.
“Целим в близко бъдеще да направим тази платформа масова за територията на България, предлагайки на всички туроператори партньорство при изключително изгодни условия”, каза  Александра Илиева, управител на Тревъл Партнър ООД. „Интегрирайки платформата за он-лайн резервации на своите Интернет сайтове, туроператорите ще направят бизнеса си по-конкурентоспособен, като директно ще печелят от това”, добави тя.
TravelPartner.bg ще работи с лицензиран туроператор и застрахователен брокер, за да предложи пълна гама туристически услуги, както и всички видове застраховки и информация, плюс безплатна консултация за изгодни оферти. Консултациите ще се осъществяват по телефонна линия на цената на един градски разговор от цялата страна.

Коментар