Проучване: iPad се ползва основно за развлечение

Популярният таблет iPad се ползва основно за сърфиране в интернет и развлечения, а е не за работа и образование, сочат резултатите от проучване на Consumer Intelligence Research Partners.

Макар че се наблюдава известно нарастване в деловата употреба на таблета, тя продължава да бъде незначителна в сравнение с развлекателната функция на iPad. 40% от анкетираните използват iPad основно за преглеждане на уеб страници, игри и други развлечения.

Само 14% разчитат на iPad за полезна работа, като този отговор е на четвърто място в списъка от занимания с таблета. Любопитен факт е, че последната версия на iPad се ползва за работа от повече потребители – 16%.

Според изследването, притежателите на iPad с голям обем памет е по-вероятно да използват таблета за работа. Няма разлика обаче в употребата на 3G/4G и Wi-Fi моделите.

Коментари по темата: „Проучване: iPad се ползва основно за развлечение”

добавете коментар...

  1. пепо

    Прав си колега,да си купуват шибаните андроиди…По-добре по малко но работещи отколкото много и неработещи функции!!!

  2. naiden

    Като не ви хареват епъл продуктите,купувайте бъгавите самсунг-и с 2 пъти по бъгавия андроид.Били една щайга пари-ми вси4ко с ка4ество струва пари бе мой 4овек,затова пазара е богат-има бъгави андроид4ета за много по-малко пари и с “много функции”:D

  3. Uss

    До Lili, какви глупости пишеш всеки, който отиде в магазина може да пипа и пробва.
    Но за теб Lili, май никой мъж не се е прежалил да те пробва като жена.

  4. Lili

    Neznam za6to trqbva da obijdate markata¡qvno za6toto nqmate 6ans da se dokosnete dori do tqx !

  5. Ех

    Ами за какво друго да го ползват? Много са си го купили за г*зария, защото и те не знаят за какво им е, важното е да се хвалят наляво и надясно, че и те имат i-пад.

  6. ЦЕцо!!!

    Става единствено за това и за дъска за рязане на лук и зеленчуци!!! Всичко с i отпред е буклук като боклукфона!!! Много лъскавина, никакви функции и една щайга мангизи!!!

  7. bobi

    Добро утро! За какво друго да го ползват.

Коментар