Best Buy добави Acronis към своите инструменти за поддръжка

Acronis, Inc., технологичният лидер в софтуера за управление на съхраняването обяви, че The Geek Squad®, подразделение на Best Buy Co., Inc. (NYSE:BBY), вече ще включва Acronis True Image и Acronis Disk Director Suite като част от техните инструменти за ремонт, възстановяване и поддръжка на компютърните системи на своите клиенти. The Geek Squad е професионална услуга представляваща 24-часова поддръжка за домашни и офис потребители.
Acronis True Image е софтуер за архивиране и възстановяване след бедствие, който позволява на потребителите да създават точно архивно копие на тяхното дисково устройство. Ако дисковото устройство се повреди, операционната система спре да работи или се случи така, че дадени файлове са инцидентно изтрити или повредени, копието от диска може да се използва, за да бъдат възстановени системата и файловете в напълно работещо състояние. Acronis Disk Director Suite включва разделяне на дялове, задаване на зареждане от различни дялове и инструменти за възстановително зареждане на дял.
"Това, че сме сертифицирани от The Geek Squad подчертава усилията на Acronis да направи най-добрия софтуер, който всеки може да използва," казва Уелтър Скот, CEO на Acronis. "Acronis True Image определено се е доказал като най-добър в това, което прави. Това признание от The Geek Squad означава, че продуктите ни са не само силни да възстановяват след всякакви бедствия и аварии според изискванията на индустрията, но също така и че се достатъчно лесни за използване от всеки клиент на Best Buy."
За да получите повече информация относно продуктите Acronis в България, можете да посетите сайта на оторизирания дистрибутор “ДЕН България” ЕООД – http://distributor.den.bg

Коментар