Парафлоу с потвърден статут “Златен партньор” на Microsoft

Системният интегратор Парафлоу Комуникейшънс получи потвърждение на статута си на Златен партньор (Gold Certified Partner) на Microsoft, съобщават от компанията в IT in the Press.

Сертификатът е потвърден в резултат на няколко фактора. Парафлоу е увеличила броя на сертифицираните си специалисти и е постигнала специализации в 4 области на компетентност. Компанията е получила също клиентски референции за успешната реализация на проекти, свързани с внедряване на технологични решения на световния софтуерен лидер.

Новото в партньорската специализация на един от водещите системни интегратори у нас е компетентност и опит във внедряване на решения за групова работа и комуникации (Information Worker Solutions). Компанията е добавила също умения по управление на масив от данни чрез използване на Windows Server и Microsoft SQL технологии (Data management Solutions).

Друга област на разширяване на компетентността на Парафлоу е внедряването на интегрирани инфраструктурни решения (Advanced Infrastructure Solutions) и мрежови решения, базирани на Microsoft Small Business Solutions, подходящи за фирми от малкия и среден бизнес (Networking Solutions).

Решенията в четирите области на компетентност успешно са внедрени в Националната мрежа на училищата в България, Националната агенция по приходите, Обединена българска банка, Тексимбанк, ОМВ България, Опет/Айгаз, БМ Лизинг, съобщават от компанията, която действа на пазара от 1995 година.

Парафлоу Комуникейшънс е дългогодишен партньор на Microsoft и ползва най-високото ниво на сертификация в партньорската програма от началото на 2005 година.

Коментар