Глобул защитава срещу кражба на телефон

Глобул обяви допълнителна защита срещу кражба на мобилен телефон с ново покритие към съществуващата услуга Globul Garant. Новото предложение Garant Plus предотвратява злоупотреби с открадната SIM карта.
 
 
В случай на кражба на мобилния телефон, абонатите с активирана услуга Garant Plus ще бъдат обезщетени с нов мобилен телефон от търговската мрежа на Глобул и Германос на стойност до 75% от стойността на откраднатия апарат, като същата не надвишава 1000 лв.

Освен това услугата Globul Garant Plus позволява на абонатите да продължат да ползват мобилните и фиксираните услуги, дори когато нямат възможност да заплащат своите месечни сметки, поради непредвидени обстоятелства като заболяване, злополука или загуба на работа, като гарантира плащането на до 12 месечни такси. Броят гарантирани месечни сметки варира, в зависимост от настъпилото събитие, като максималната обща сума е 1 200 лв.

От новата услуга могат да се възползват настоящи и нови частни абонати на оператора в магазин от търговската мрежа на Глобул. Месечната такса е в размер на 2,99 лв. на номер, която се заплаща заедно с месечната сметка за мобилни услуги. Услугата се предлага в сътрудничеството с Кардиф-България.

 

Коментар