Над 50 000 фенове са посетили високотехнологичното шоу на Huawei

Вече 18 дни, високотехнологичното турне на телекомуникационния гигант HUAWEI обикаля родното Черноморие. Над 50 000 души видяха на живо и се докоснаха до смартфоните и таблетите на HUAWEI, част от които ще бъдат налични на българския пазар през септември месец тази година.

HUAWEI SPHERE ROAD SHOW 2012 продължава с шоута в Созопол, Бургас, Царево, Лозенец, Слънчев бряг, Китен, Варна, Несебър и Равда. През септември, пътуващото шоу на хай енд устройствата ще гостува във Велико Търново, Пловдив и София.

Същевременно HUAWEI ще зарадва и почитателите на високотехнологичните джаджи и във FaceBook. От днес, на страницата на роуд шоуто http://www.facebook.com/HuaweiSphere всеки ще има възможност да спечели награда от HUAWEI. Шапки, тениски и плажни кърпи ще получават трима души всяка седмица, който са отговорили вярно на въпроса, публикуван във FaceBook страницата.

Морската обиколка на националното турне на HUAWEI ще продължи до 21 август. По време на шоуто феновете на високотехнологичните „играчки” ще имат възможност да участват в игри за спечелването на смартфони, плажни кърпи, тениски и шапки. Пет от най-запалените почитатели на високите технологии ще имат възможност да спечелят мощния смартфон HUAWEI HONOR с батерия, която издържа 27 дни в режим на готовност/9 часа време за разговори.

Маршрутът на пътуващата високотехнологична лого-сфера и начините за участие в игрите с награди могат да бъдат открити по всяко време между 13 юли и 22 септември 2012 във Facebook страницата на роуд шоуто http://www.facebook.com/HuaweiSphere.

Коментар