Пирати пуснаха Windows 8 в интернет

 
 
Само едно денонощие беше необходимо на пиратите, за да се сдобият с финалната версия на Windows 8 и да я пуснат в интернет.
 
Новата ОС вече е достъпна в множество сайтове за обмен на файлове, в частност – 64-битовата Windows 8 Enterprise, версия 9200.

Изданието носи индекс N, който указва, че операционната система се доставя без Windows Media Player. От Microsoft засега няма коментар на информацията, разпространена от TheVerge.com.

RTM версията на Windows 8 постъпи към OEM партньорите на Microsoft на 1 август. Обикновените потребители ще получат достъп до системата на 26 октомври, а някои разработчици – още на 15 август.

 

по темата: „Пирати пуснаха Windows 8 в интернет”

добавете коментар...

  1. Хахаха

    Стой си!

  2. Енри

    .08.2012 | 11:19
    Новата операционна система е скопена Windows 7 система с интеграция на големи бутони, заимствани от мобилната им операционна система. Трудна за свикване, трудна за навигиране и направо болезнена в истинския смисъл на думата за ежедневна работа с компютър. От 3.11 версия на Windows използвам техни продукти и съм ги харесвал след първия сервизен пакет, тази ако не махнат Новия потребителски интерфейс, не махнат магазина си, не сложат приличен старт или заместител, с който да не обикалям като луд по мониторите си, няма да мина на нея никога. Дотогава ще си стоя на 7ца и това е.

Коментар