Xperia Go от утре на пазара у нас

Смартфонът Sony Xperia Go от утре ще бъде достъпен в магазините на Виваком. Моделът се предлага на цена от 14,90 лева на месец с договор за някой от плановете Megacall XL, Unicall XL и Net&Call Super Max.

Здрав и компактен, смартфонът има и специален IP67 сертификат, който гарантира устойчивост срещу вода и прах.

Xperia Go се отличава и с устойчив на надраскване 3,5” сензорен дисплей с Mobile Bravia Engine и възможност за работа с мокри пръсти. Eкранът има специално антирефлексно покритие и осигурява качествена картина дори при ярка слънчева светлина.

Телефонът е оборудван още с 5-мегапикселова камера с LED светкавица и автофокус, която поддържа запис на 720p HD видео и се стартира за малко повече от секунда.

Xperia Go разчита на NovaThor U8500 чипсет с двуядрен процесор, който работи на 1 GHz, а RAM паметта е 512 MB. Предвидени са икономичен режим на батерията за времето, в което няма възможност смартфонът да бъде зареден, както и вградена памет от 8GB, която може да бъде увеличена до 32GB.

Xperia Go работи под управление на операционна система Android 2.3 Gingerbread и идва с характерната функция за разпознаване на музикални парчета на Sony – Track ID.

Коментар