Виваком свали с над 40% цената на Duo пакет

С до 41% поевтиняват Duo пакетите на Виваком за целия срок на договора, съобщи операторът. Клиентите на телекома ще могат да се абонират от утре за телевизия и интернет (оптичен или ADSL) срещу 15,80 лв. на месец.

Условията за доставка на услугата остават непроменени, независимо дали договорът се подписва за срок от една или две години, уточни Виваком. Предложението с 41% отстъпка е в сила при подписване на договор до 15 ноември 2012 г. както за нови клиенти, така и за съществуващи, които искат да променят някоя от самостоятелните си услуги в пакетна.

По данни на компанията, в последните три месеца продажбите на Duo пакети с телевизия и интернет са нараснали двойно. Duo: Net + TV предлага над 40 телевизионни канала и интернет със скорост на сваляне до 20 Mbps. Всеки от пакетите включва безплатен Wi-Fi модем или рутер, лицензиран пакет за антивирусна защита NOD 32 и безплатна инсталация.

До 15 ноември включването на допълнителен ТВ-приемник също е с 50% отстъпка от месечната цена. Така цифровият сигнал за допълнителен телевизор ще струва 2,40 лв. на месец за целия срок на договора. Офертата е насочена към клиенти на двата по-големи пакета на Vivacom TV – Стандарт и Екстра, както и на комбинирани услуги с добавка +TV 20 или +TV 30 при подписване на двугодишен договор.

Коментар