Как да улесним търсенето в Google от различни устройства

google search - insGoogle осигурява възможност за по-лесно търсене в интернет за потребители, които ползват няколко устройства или различни браузъри.

За целта можете да съхранявате настройките за търсене, като например брой на показаните резултати или език на интерфейса, в своя Google акаунт и да ги използвате на всяко устройство.

Тази функционалност е особено удобна за хора, които работят на няколко компютъра, ползват различни браузъри или споделят един компютър с приятели, колеги или членове на семейството.

За да съхраните настройките независимо от това какъв компютър или браузър ползвате, е необходимо да извършите следните действия:

1.  Влезте в Google акаунта си (в горния десен ъгъл на страницата с резултати от търсене натиснете бутона „Вход”).

2. Натиснете шестограмния знак за опции в горния десен ъгъл на която и да е страница с резултати от търсене.

3. Изберете „Настройки на търсенето” или отидете на google.com/preferences.

4. Задайте параметри на търсенето.

5. Натиснете бутона „Запазване” в долната част на страницата и вашите настройки ще бъдат съхранени в акаунта.

Често потребителите използват различни настройки за търсене на персоналния си компютър и на мобилното устройство. Те могат да бъдат уеднаквени, като се запишат в Googlе акаунта.

Коментари по темата: „Как да улесним търсенето в Google от различни устройства”

добавете коментар...

  1. до Мето Кмето

    А най-добре си изхвърлете телефона, компютъра и всякаква техника, отидете на село и гледайте крави и Овци за да ви е най-добре, никой няма да ви "следи"

  2. Мето Кмето

    "Влезте в Google акаунта си"… Моля ви се! Това е толкова плитко и тъпо, даже американците с тяхното по природа ниско iq знаят за порочните практики на гугъл! Избягвайте всякаква регистрация в гугъл, а и не само там! Изключвайте всякакви профили при сърфиране! Използвайте mask за ip-то си при всеки възможен случай.

Коментар