MotoTest вече и с версия за iPad

Популярното приложение MotoTest вече е достъпно за таблети iPad. Версията е оптимизирана и за Retina дисплеи, като от нея могат да се възползват потребители, за които телефонният екран е прекалено малък, съобщи разработчикът ГенСофт.

В момента MotoTest се предлага за устройства с Windows Phone и iOS (iPhone, iPod Touch и iPad). ГенСофт обещава да пусне скоро и версия на приложението за смартфони и таблети под управление на Android.

С помощта на MotoTest кандидат-шофьорите могат да се подготвят пълноценно за решаване на Листовките на КАТ. Оригиналната програма е създадена преди 15 години и постига изключителен успех.

MotoTest е изцяло на български език и покрива най-новите листовки на KAT. Тестова версия със специално подбрани 135 въпроса се разпространява безплатно.

Пълната база данни с одобрени от КАТ въпроси (почти 1500 въпроса и над 1000 картинки)  струва 2,99 евро (под формата на In App Purchase), или 2 пъти по-евтино от средната цена на книжка с листовки на пазара.

MotoTest предлага няколко режима на подготовка: Обучение, Изпит и Поправка, които дават възможност за упражняване по най-удобния за потребителя начин. Приложението пресъздава адекватно условията на изпит – генерираните листовки съдържат 45 въпроса, а времето за решаване е точно 20 минути (режим Изпит).

 Даунлоуд: MotoTest

Коментар