Дизайнер показа концептулен iPhone 6

Устройството изглежда като реален пазарен продукт, без футуристични и неосъществими към момента дизайнерски хрумвания

Устройството изглежда като реален пазарен продукт, без футуристични и неосъществими към момента дизайнерски хрумвания

На 12 септември Apple ще представи новия си смартфон iPhone 5, като несъмнено това ще бъде събитието на месеца в мобилния свят. И преди да сме видели новия айфон, френски дизайнер ни предлага поглед в по-далечното бъдеще.

Антуан Брио от NAK Studio публикува своята концепция за следващия смартфон на Apple – iPhone 6. Всъщност устройството изглежда като реален пазарен продукт, без футуристични и неосъществими към момента дизайнерски хрумвания, с каквито се отличават повечето концептуални творения.

Брио е променил бутоните за сила на звука. Прави впечатление също липсата на физически бутон на лицевия панел – благодарение на това екранът на iPhone 6 е по-голям, с диагонал 4,9 инча.

Останалите елементи от дизайна и цялостното впечатление от външния вид на устройството са напълно в стила на Apple – опростен и същевременно загадъчен продукт, с изключително внимание към детайла, продукт, който демонстрира самочувствие и превъзходство.

Коментари по темата: „Дизайнер показа концептулен iPhone 6”

добавете коментар...

  1. друг път

    проблемът на айфон е, че има само едно копче, а този дизайнър решил и него да махне…

  2. Apple

    Apple си е най доброто останалите са крадците като Samsung:)

  3. Cupertino

    а, бе хубав си е, епъл си е епъл – 1

  4. :)))

    Променил е 2 бутона и за това ни написахте статия 🙂 Браво, хвала на такива безценни новини за безценната марка. Още малко трябваше да се подмаже автора, за да истински Apple фен!

  5. клм

    Доста грозен дизайн.

Коментар