Kingston показа у нас най-бързите си памети

Производителят на памети Kingston Technology представя на младежкия фестивал ON! Fest 2012 у нас новите си модули HyperX Predator и HyperX red. Високопроизводителните DRAM памети допълват продуктите от серията HyperX, като подобряват всички основни параметри – скорост, закъснения и обем. HyperX red са предложения от базов клас, докато HyperX Predator са насочени към по-сериозните ентусиасти и овърклокърите.

Със своя нов охлаждащ радиатор, HyperX Predator предлага по-агресвен дизайн, който допълва модерната визия на актуалните компютърни компоненти и осигурява по-добро охлаждане с цел оптимална надеждност на паметта. Новите модули са Intel XMP-сертифицирани, тествани и одобрени за редица топ модели дънни платки налични на пазара.

Благодарение на XMP профила, потребителите лесно могат да овърлокнат своята система – достатъчно е само да активират профила от BIOS, без да правят допълнителни ръчни настройки.

„Ентусиастите ще могат да се насладят на повишена производителност, максимално бърза и ефективна работа в многозадачен режим и като цяло по-бързо и ефективно функциониране на техния компютър, благодарение на оптимизираните за максимална производителност настройки на ръчно подбраните и тествани от инженери на Kingston модули памет”, заяви Габриел Гидеа, мениджър бизнес развитие за България и Румъния.

Паметите HyperX Predator са налични с максимална работна честота от 2666 MHz, CAS латентности от 9 и 11 и капацитет между 8GB и 32GB в различни двуканални и четириканални конфигурации.

HyperX red е Intel XMP съвместима памет, налична в китове от по 8GB и 4GB (до 16GB), както и под формата на единични модули с честота 1600 MHz и 1333 MHz, с работно напрежение от 1,65V и 1,5V. Благодарение на лесната си инсталация и надеждността на HyperX, тези нови модули отговарят на нуждите на потребитeли и геймъри, които търят по-висока производителност и по-голям обем памет.

Всички памети от серията HyperX се предлагат с доживотна гаранция и безплатна техническа поддръжка.

Коментар