bob отбелязва една година спазени обещания

През октомври bob празнува първия си рожден ден и с това отбелязва  една година спазени „bobещания“ – без дългосрочни договори,  скрити условия и месечни такси. След броени дни рожденикът ще зарадва потребителите си с множество изненади.

Преди 1 година bob обеща революция на пазара на мобилните комуникации  и предостави на клиентите възможността да говорят без скрити условия и обвързващи договори на най-ниските цени.

Със старта си bob предложи уникалната за пазара цена от 0,12 стотинки на минута към всички мрежи в страната. Шест месеца по-късно, bob намали тази цена с 10% и така потребителите вече говорят срещу 10, 8 стотинки. В момента потребителите могат да избират и между няколко bob оферти, които най-добре пасват на техните предпочитания.

За една година магазинната мрежа на bob се увеличи почти двойно – в началото магазините бяха 60, а днес те вече са 112, разположени в 47 града в цялата страна.

bob предлага и възможността клиентите да поръчат своя пакет на безплатен номер 0800 80 123. Доставката става чрез куриер на посочения от тях адрес и е напълно безплатна.

Коментари по темата: „bob отбелязва една година спазени обещания”

добавете коментар...

  1. Бобър

    Еленче, пише го на кутията на телефона.

  2. Елена

    Боб са мошеници! Телефоните на Боб са кодирани само към една единствена сим-карта и при поставяне на която и да е друга карта на Боб в телефона, той блокира изцяло. След което нахално ви искат 50 лв за разкодиране!!! Подала съм жалба към КЗП. Никъде не е посочено това – нито в договора, нито в общите условия. Да, Боб няма скрити условия, условията на Боб са "невидими"

Коментар