Атлас Копко с нова база в близост до летище „София”

След като през  2011 година Атлас Копко България отбеляза трета поредна година с ръст в нивата на продажби, екипът на фирмата залага на бъдещото възходящо развитие в секторите, в които компанията предлага комплексни решения и оборудване като  компресорна, строителна и минна техника, както и нейното следпродажбено обслужване.

В съответствие с положителната тенденция за ръст в продажбите и положителните очаквания, от 15 октомври 2012 г. Атлас Копко България е в нова, по-голяма  база със стратегическо разположение на кръстовището на бул. „Искърско шосе” и бул. „Христофор Колумб” в непосредствена близост до летище „София”.

Предимствата на новия офис се изразяват в:

• по-голямо офис пространство, отговарящо на потребностите от бъдещо разширяване на екипа;

• удвоена складова площ;

• по-добри телекомуникации и разположение, улесняващи достъпа на партньорите до екипа и складовете на фирмата.

 „С тази стъпка отговаряме на повишеното търсене на продуктите и услугите на Атлас Копко в страната. Очакваме възходящата тенденция да продължи и през следващите години, като България се нареди сред най-успешните примери за развиващ се пазар", заяви Предраг Лазаревич, главен мениджър на Атлас Копко България за направление „Строителна и минна техника”.

Новият адрес на Атлас Копко България е гр. София, бул. Искърско шосе № 7, Търговски център Европа, сграда 3. Телефоните на компанията остават непроменени.

Коментар