Британците имали оръжие срещу извънземни

Великобритания разполага със самолети, безпилотни апарати и други оръжия за борба срещу пришълци от космоса. Сензационната новина бе разпространена от Ник Поуп, експерт по НЛО с над 20-годишен стаж в британското министерство на отбраната.

Информацията за тези оръжия е под забрана за разпространение за още 15-20 години, твърди Поуп, цитиран от msn.com. Експертът уточнява, че министерството не счита възможността за нашествие на извънземни за сериозна заплаха за сигурността. Според него, ако се стигне до война с извънземни, човечеството ще се обедини и ще действа както във филма „Денят на независимостта”.

В продължение на 21 години Ник Поуп е консултирал британските военни по въпроси за заплахите, произтичащи от извънземни. Според експeрта, всяка година министерството на отбраната проверява 200-300 съобщения за НЛО.

Британското правителство е обезпокоено от факта, че НЛО по правило се движат много бързо и имат отлична маневреност, която превъзхожда земните самолети. Ник Поуп пък вярва, че в Космоса има милиарди цивилизации.

Коментар