Телерик пусна пакет за Windows 8 разработки

Телерик пуска на пазара нов DevTools Q3 2012 пакет от инструменти за разработки под Windows 8. Пакетът е фокусиран върху добавянето на сензорни възможности и изцяло поддържа XAML и HTML, съобщиха от компанията.

Потребителският интерфейс UI Controls позволява бързо създаване на новаторски Windows 8 приложения за бизнес и крайни клиенти. Компанията надгражда съществуващия набор от инструменти на Microsoft и добавя сензорни (touch) възможности за RadControls for ASP.NET AJAX, WPF, Silverlight и WinForms.

Q3 2012 пакетът осигурява допълнителна поддръжка за Visual Studio 2012, вкл. поддръжка на всички тестови нива на Coded UI Test и създаване на код, който позволява на разработчиците да изградят сигурни приложения.

Телерик обяви също нови възможности за визуализация на данни. Компанията пуска дългоочакваните RadPivotGrid, RadGauge и разнообразие от HTML таблици за платформата ASP.NET AJAX.

RadPivotGrid е мощен инструмент за анализиране на данни, част от RadControls за ASP.NET AJAX, WPF, Silverlight и WinForms. Инструментът позволява разбиване, разглеждане и улеснена обработка на данни за отделните бизнес линии в компаниите и предоставя възможности за виртуализация на потребителския интерфейс. RadGauge и RadChart за ASP.NET AJAX са базирани на HTML5 и се отличават с голяма производителност.

Телерик продължава да разработва своя DevCraft пакет и включва нови елементи в него, като финансови таблици (Financial Chart Types) за RadChartView, бланки за изготвяне на доклади с информация, която се изпраща от Visual Studio 2012, и поддръжка на уеб интерфейс за програмиране на приложения (API). 

Коментари по темата: „Телерик пусна пакет за Windows 8 разработки”

добавете коментар...

  1. :)))

    Някакви терлици пуснали, ма кой номер – не разбрах 🙂

  2. :))

    ами тази статия е точно за програмисти :))

  3. :)

    Някой , който не е програмист, разбра ли какво са пуснали Телерик и кой по дяволите ще има нужда от него?

Коментар