БСК обяви безплатни фирмени обучения

Българската стопанска камара (БСК) предлага безплатни обучения за заети във фирми от цялата страна. Програмата е насочене към подобряването на ключовите компетенции на заетите и мениджмънта.

В обученията може да се включи всеки, който е зает или управлява своя фирма, без значение от региона, в който работи той или фирмата. Занятията ще се провеждат до края на годината в София, Плевен, Варна, Стара Загора, Бургас, Пловдив и Казанлък.

В рамките на програмата ще се проведат обучения за мениджърски и социални ключови компетенции. В тази област служителите и мениджърите могат да участват в сесии, свързани с управление на времето, вземане на решения и управление на конфликти, управление на качеството, водене на преговори, работа в екип, комуникации, стратегическо управление и др.

Втората област от компетенции, за която ще се проведат обучения, са дигиталните. Програмата обхваща работата с Windows 7.

Третата област е свързана с обучението за придобиване на ключови компетенции по организация и оптимизация на производствени и бизнес процеси. В програмата са включени обучения по теми, свързани с организационното развитие, продажбените умения, управлението на работното място и иновативното мислене.

Обученията се реализират по проект „Разработване и внедряване на информационна система за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони” (ИСОК), финансиран от ОПРЧР. Участниците в обученията ще получат документ за придобити ключови компетенции.

по темата: „БСК обяви безплатни фирмени обучения”

добавете коментар...

  1. User до Пешо

    Богата държава сме докато други по света пестят

  2. Пешо

    А що НЕ обхваща Линукс и свободен софтуер програмата за обучение !?

Коментар