Нов удобен начин за плащане на сметки към Некском с услугата Булколект на Булбанк

10-05-2006РОЙ Kомюникейшън
Нов удобен начин за плащане на сметки към Некском с услугата Булколект на Булбанк
Некском България предлага нов удобен начин за плащане на своите клиенти чрез услугата Булколект на Булбанк.Сключеният договор между Булбанк и Некском дава възможност на клиентите на Некском да заплащат своите парични задължения и да презареждат предплатени сметки чрез услугата Булколект. С помощта на тази услуга всички настоящи и бъдещи клиенти на Некском могат да извършват дължимите плащаниякъм Некском на касите във всички клонове и филиали на Булбанк в цялата страна. Плащането се отразява в реално време по сметката на клиента.
Услугата Булколект e напълно безплатна, а клиентите на Некском, които презареждат своите сметки за услугата 1010 получават бонус от време за разговори.
В клоновете на банката могат да се погасяват задължения по фактури и да се презареждат сметки за услугата 1010 с 20, 50 или 100 лв. Клиентът трябва единствено да се идентифицира на касите на Булбанк чрез телефонния си номер, който е регистриран за ползване на услугата.
Според Моню Монев, изпълнителен директор на компанията, „Изборът на Некском е базиран и на факта, че предстоящото сливане на Булбанк, HVB Bank Biochim и Хеброс Банк ще създаде най-голямата банка в България с общи активи над три милиарда евро, с 326 клонове и офиси в цялата страна, които обслужват повече от един милион клиенти. Така Некском прави стратегически избор на партньор, с който да обслужва по-качествено своите клиенти”.
Услугата Булколект на Булбанк дава възможност да се плащат на касите на банката комунални сметки към търговци като: телекомуникационни компании, електроразпределителни дружества, топлофикация, ВИК и т.н, като единственото условие е Булбанк и търговците съвместно да предлагат услугата Булколект на клиентите си. Булбанк има 109 представителства в цялата страна.
Една от най-новите услуги на Некском е услугата 1010 – избор на оператор. 1010 е услуга за нискоразходни международни и междуградски разговори, която може да бъде предплатена или следплатена. Всеки потребител с телефонен пост на БТК може да ползва 1010 като се регистрира на сайта на Некском и в офисите на компанията. Услугата се ползва след регистрация чрез набиране на 01010 пред търсения международен или междуградски номер. Желаещите да използват предплатената услуга 1010, могат да заредят своя предплатена сметка с 20, 50 или 100 лв. освен на касите на Булбанк в цялата страна и на всички каси в офисите на Некском в цялата страна, чрез наложено плащане на куриер, по банков път и чрез системата E-Pay.
Некском продължава да увеличава броя на клиентите си, както и на услугите предназначени за бизнеса и частните лица. Предлага различни начини на плащане, тъй като е необходимо клиентите да имат по-голям избор и да могат да изберат най-удобния за тях. Некском България е основана през 1998 г. Компанията е със 100% участие на американския оператор Nexcom Telecommunication LLC, която е петата компания в световен мащаб, развиваща технологията пренос на глас през интернет (VoIP). Некском България има изградена национална мрежа в 28 града.

Коментар